Bulvár, celeb

2017.01.10. 09:57

15 brutálisan őszinte nagymama, aki egyetlen mondattal képes lebénítani

"Amikor a nővérem bejelentette otthon, hogy gyermeket vár úgy, hogy nincs komoly kapcsolata és házasodni sem készül a nagyim rámnézett és ennyit mondott: mindig azt hittük, hogy te leszel az." - Következzenek a mamák, akik nem ismernek kegyelmet.

"Amikor a nővérem bejelentette otthon, hogy gyermeket vár úgy, hogy nincs komoly kapcsolata és házasodni sem készül a nagyim rámnézett és ennyit mondott: mindig azt hittük, hogy te leszel az." - Következzenek a mamák, akik nem ismernek kegyelmet.Én (bosszankodva): Az összes barátom megházasodik.

Nagymama: Igen? Az összes barátom haldoklik.

A bátyám elmondta a nagymamánknak, hogy meleg, aki így szólt: Az elejétől tudtam, hogy nem tetszenek neked a lányok.

Én: Nagyon meleg van itt.

Nagymama: Jobban tennéd, ha elkezdenél templomba járni, mert a pokolban ennél sokkal melegebb van.

Amikor 19 éves voltam, bemutattam a barátomat a nagymamámnak, akinek ez volt az első mondata hozzá: Szóval Ben, úgy látom, szereted a kövér csajokat.

Egy alkalommal a körmeimet lakkoztam, amikor a nagymamám odahajolt és így szólt: Szép árnyalata a kurvás vörösnek. Majd elsétált.

Amikor főiskolás voltam, megkértem a nagymamámat, hogy tanítson meg kötni. Ezt felelte: Jót tesz majd neked. Elfoglalja a kezeidet, így nem fogsz annyit enni.

Ötéves korom körül a zongorán játszottam. Amikor befejeztem, a családom minden tagja tapsolt, kivéve a nagymamám. Amikor megkérdeztem tőle, hogy ő miért nem tapsol azt felelte, hogy ő csak akkor tapsol, ha tetszik neki.

A karácsonyi kísérőlapra a nagymamám a következő üzenetet írta: talán a következő évben büszkék lehetünk rád.

Amikor a nővérem bejelentette otthon, hogy gyermeket vár úgy, hogy nincs komoly kapcsolata és házasodni sem készül a nagyim rámnézett és ennyit mondott: mindig azt hittük, hogy te leszel az.

Nagymama: Fogytál?

Én: Nem, nem gondolom, de köszönöm.

Nagymama: Oh, bocsánat, drága. Összekevertelek a testvéreddel.

A nagymamám megnézte az óvodában készült fotómat és ezt mondta: Ezt arra fogom használni, hogy elzavarjam vele a patkányokat.

A nagymamám a születésnapomra küldött egy üdvözlőkártyát, de egy használt borítékban.

A mélyen vallásos nagymamám mindig azt mondta, hogy reméli, hogy nem éri meg az esküvőmet, mert képtelen lenne résztvenni a polgári szertartáson.

Amikor orrpiercinget készíttettem a nagymamám rámnézett és így szólt: Nos, tudod, hogy legyél a nagyi kedvenc unokája.

Amikor hétéves voltam űrhajós akartam lenni. Rajzoltam is egy asztronautát, amit lelkesen megmutattam a nagyinak. Erre ő, mialatt elnyomta a kezében lévő cigarettát, a következőt mondta: Űrhajós? Ez kurvára hülyeség.


Biztosan mindenkinek vannak emlékezetes percei a nagyszüleiről, a következő idős emberek viszont nem csak az unokáknak, hanem másoknak is mosolyt csalnak az arcára.

A gyerekek viccesek, ugye? Nem mindegyik. Sőt, akad, amelyeknek elég sötét gondolataik vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!