Bulvár, celeb

2016.11.09. 10:10

Lélegző holttest és 90 éves menyasszony - 15 elképesztő sztori, egyenesen a temetésszervezőktől

Tudja, mik egy temetkezési vállalkozó legnagyobb félelmei? Az például köztük van, hogy megmozdul a test. De a többire is fény derül.

Tudja, mik egy temetkezési vállalkozó legnagyobb félelmei? Az például köztük van, hogy megmozdul a test. De a többire is fény derül.

1. Testcsere

"Egy alkalommal az egyik idősek otthonába mentünk holttestért. A szobában két ágy volt, az egyikben az elhunyt feküdt, a másikban pedig valaki aludt. Amikor a hordágyra akartam tenni a testet, az hirtelen elkezdett köhögni."

2. Kegyetlen poén

"A legklasszikusabb: valaki elbújik a koporsóban, majd amikor egy másik embert elkísérünk amellett, a bent lévő kiugrik."

3. Metrójegyek a zsebből

"Egyszer, mielőtt a munkások lezárták a koporsót, találtak az elhunyt zsebében két metrójegyet. Amikor felhasználták azokat, bűnösnek érezték magukat, ezért elmondtak egy mi atyánkot és két szent Máriát."

4. Csótány a szájban

"A száj, illetve a szemek lezárására ragasztót használunk, hogy azok ne nyíljanak ki a szertartáson. De hibák mindig előfordulhatnak. Egyszer nem ragasztottuk le a szájat és megjelent két kis antenna, amit a család meg is jegyzett. Egy csótány mászott ki a testből."

5. Félelmek

"A temetkezési vállalkozók legnagyobb félelmei: megmozdul a test, eltörik valamelyik testrész, rossz testet hoznak el, valami beleragad a testbe mialatt a ragasztót használják, rosszul rögzítik a testet és az elmozdul a szertartás közepén."

6. Rokonok

"Az egyik szomorú temetésen az egyik rokon odament az özvegyhez és gratulált neki."

7. Törések

"Előfordul, hogy a holttest túl nagy és nem fér bele a koporsóba, ezért néhány csontot el kell törni. De arra is volt példa, hogy a hullamerevség miatt az ujjakat nem tudtuk mozdítani és el kellett törni néhányat."

8. Menyasszony

"Egyszer egy 90 éves asszonyt az egykori menyasszonyi ruhájában akart eltemetni a család, amit akkor viselt, amikor a húszas éveiben járt. Mivel a ruha elég kicsi volt, levágtuk az alját és a felsőtestére ragasztottuk, hogy mindenhol érje ruha, ahol látszik a test."

9. Szex a koporsóban?

"Gyakran kérdezik tőlünk, hogy szeretkeztünk-e már a koporsóban. A válasz: akinek a lelkiismerete engedni. Nos?"

10. Lélegző holttest

"Nem tudja elképzelni, milyen érzés először hallani egy elhunyt ember "lélegzetét". Mivel a szervek működése fokozatosan áll le, ez lehetséges."

11. Testcsere

"Miután a koporsót lezárjuk, kérdéses, hogy ki fekszik abban. Ennek megelőzése érdekében a lezárás előtt megkérjük az egyik rokont, hogy azonosítsa az elhunytat. Persze ennek ellenére előfordultak már keveredések. Ezzel akkor volt probléma, mikor a másik testet elhamvasztották..."

12. Mariachi

"Az egyik elhunyt nő a végakaratában azt kérte, hogy a temetésén legyen élő mariachi zene. A kérés meglepett minket, de még inkább a rokonokat, akik gyászoltak."

13. Szokatlan helyszínek

"Egy argentin nő úgy döntött, hogy az édesanyja holttestét egy tésztaüzletben ravatalozzák fel."

14. Különleges koporsók

"Azon típusú emberek közé tartozik, aki a kedvenc logójában is örökre megpihenne? Egy cég különleges koporsókat készít és minden kívánságot teljesítenek."

15. Nevetés a temetésen

"Az egyik temetésen az egyik barát hirtelen elkezdett nevetni és sehogy sem tudta abbahagyni. Ezt azzal magyarázta, hogy amikor odalépett a koporsóhoz, látta, hogy a barátja egyik szeme félig nyitva van és arra gondolt, hogy rákacsint és ez az egész csak egy vicc."


Mexikó - A mexikói Francia Fierros Palomino nagypapája koporsója és egy sor feketébe öltözött gyászoló ember előtt pózolt a telefonnak, ráadásul még egy koporsó emojit is rámontírozott a szelfire.

 

New York - A házat teljesen elborította a szemét, az egyik rokon találta meg a holttestet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!