Bulvár, celeb

2013.05.30. 08:49

Fotók: Jennifer Lopez túl szexi

"I m too sexy for Britain’s Got Talent" - énekelhetné Jennifer Lopez. Óriási botrányt kavart, hogy a családok által nézett műsorban szexi fekete ruhában lépett a színpadra.

"I m too sexy for Britain’s Got Talent" - énekelhetné Jennifer Lopez. Óriási botrányt kavart, hogy a családok által nézett műsorban szexi fekete ruhában lépett a színpadra. Az apukákról most nem beszélünk, biztos ők is nagyon elítélték a helyzetet...biztos. A lényeg, hogy a BGT (Britain’s Got Talent) - mint nálunk a Csillag születik - egy közkedvelt családi TV műsor. A sztárvendég azonban ezt elfelejtette vagy nem szóltak neki vagy szándékos volt a "baki". Jennifer Lopez túl sokat mutatott meg magából a fellépés közben, ezért most a Twitter zeng a felháborodott szülőktől. Egyes posztolók szerint olyan volt, mint egy prosti. Így vagy úgy, azért mi még gyönyörködhetünk benne, tekintse meg a fotókat galériánkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!