Bulvár, celeb

2012.12.29. 14:57

Kate Winslet az űrbe készül

Richard Branson egy 200,000 dolláros jeggyel ajándékozta meg a Titanic sztárját, amely a Virgin űrutazására szól. Vajon beváltja?

Richard Branson egy 200,000 dolláros jeggyel ajándékozta meg a Titanic sztárját, amely a Virgin űrutazására szól. Vajon beváltja?Kate nemrég titokban hozzáment Ned RocknRoll-hoz, ami Richard unokaöccse. De ezt nem nászajándékba adta, hanem hálája jeléül, mivel a színésznő kimentette Richard 90 éves anyukáját egy tűzből Necker Islanden. A Virgin Galactic a tervek szerint 2013-tól fog járatokat indítani az űrbe és Kate most már biztosan az utasok egyike lehet.

Más celebek is sorban állnak a jegyekért:  Ashton Kutcher, Russell Brand és Stephen Hawking is szeretné megcsodálni Földünket az űrből (Stephen egyébként már kapott is egy tiszteletjegyet). Az utazás 2 órán át tart majd és 60 mérföldes magasságba viszik fel a bátor utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!