Bulvár, celeb

2012.10.04. 11:38

A magyar X-faktorban is lesz vigaszág?

Mivel a brit változat kezd egy kicsit kifáradni, egy új csavarral dobják fel a mentorházból kiesett énekes tehetségek sorsát. De vajon itt is bevezetik majd?

Mivel a brit változat kezd egy kicsit kifáradni, egy új csavarral dobják fel a mentorházból kiesett énekes tehetségek sorsát. De vajon itt is bevezetik majd?A hétvégén mi is izgulhatunk, hogy bejut-e kedvencünk az élő showba. Következik a kiválasztás a luxus mentorházakban. Itt még egyszer felezik a versenyzőket és valaminek örökre darabokra törthetik az álmát. Természetesen sűrű könnyek és meglepő csavarok kíséretében.

A brit X-Faktorban viszont egy versenyző sorsát a nézőkre bízzák. Minden a házból kiesett versenyzőre lehet majd szavazni és a legtöbb szavazatot elnyert énekes csatlakozhat a kiválasztott 12-höz. Meglátjuk mi sül ki belőle. Azt sem tudjuk még, hogy a nyertest hozzácsapják-e a neki megfelelő kategóriához (ez esetben az egyikük nem várt előnyhöz jut 4 versenyzővel) vagy mentor nélkül fog kóvályogni a színpadon. Aki eddig nem nézte a műsort, valószínűleg ettől sem fogja. De a nagy kérdés még nyitva marad: Magyarországon is lesz-e ilyen? Hétvégén biztosan kiderül!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!