Bulvár, celeb

2008.10.17. 14:38

Paris Hiltonnal bulizott Vilmos herceg

<p>Christina Aguillerával és Paris Hiltonnal töltötte az éjszaka nagy részét egy londoni bárban Vilmos herceg, tudta meg a Daily Mirror című brit bulvárlap pénteki internetes száma.<BR /></p>

A londoni Mayfair negyed Whisky Köd elnevezésű éjszakai szórakozóhelyének VIP szalonjában a herceg és öccse, Harry vodka-koktélokkal és popszámokat éneklésével kezdtek, unokahúgaik,

Eugenie és Beatice társaságában. A vigalom közepette a 26 éves Vilmos észrevette egy sarokban Christina Aguillerát, és elment üdvözölni a dívát. A hölgy testőrével folytatott kisebb vita után arról, hogy a trónörökös valóban az-e, akinek vallja magát, a herceg letelepedett az énekesnő mellé és élénk csevegésbe kezdett.

Percekkel később Paris Hilton lépett a terembe, és megpróbált leülni a pár asztalához, de Christina elfordult tőle, miután hidegen üdvözölte. A két híresség jeges kapcsolata pletykalapok egyik kedvenc témája. Paris ezután Vilmos asztalához ült át és várt. A herceg visszatérte után a hölgy megkezdte az ostromot, amely telefonszámok cseréjével ért véget hajnali háromkor.

Miközben a bezárni készülő bárból testőrei megpróbálták kiterelni Harryt és Vilmost, a herceg felkérte ismerőseit, segítsenek gond nélkül távozni Paris-nek.

A bulin Kate Middleton, Vilmos barátnője nem volt jelen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!