Bulvár, celeb

2008.10.08. 18:55

Kelemen Annát kiutálták a szomszédok

<p>Kelemen Anna szomszédjainál betelt a pohár. Az idős emberek megunták a playmate ebének folyamatos "zaklatását", és elüldözték lakhelyéről a szőkeséget.</p>

Annácska Maria Geronazzo, a pornófilmjéről elhíresült nagyszájú nő szomszédságába költözött.

Kelemen Anna egy társasházban lelt rá következő otthonára, a ház lakói azonban nem kifejezetten repestek a boldogságtól a hír hallatán. Akkor sem, ha az önkormányzati határozat szájkosár használatára kötelezi a playmate kutyáját.

"Túl jól nem ismerjük egymást Annával, de jó viszonyban vagyunk. Beszélgettünk, és úgy látom, hogy nagyon magához tért, nincs a viselkedésével semmi probléma" - meséli a nagyszájú nő a Napi Ásznak.

Maria Geronazzo"Megsimogattam Zeuszt is, nem félek tőle, nekem is van egy kiskutyám. Az előzmények miatt viszont megértem, hogy mások ebből problémát csinálnak."

Geronazzo elmondta, az ő életformáját sem tolerálják a lakók, hiába tartja be a házirendet. Az asszonyok féltik tőle férjeiket, és Annácska is így járhat – mondta.

- Napi Ász / STOP -

Elköltözött, de az új  házban nem kifejezetten repestek a boldogságtól a hír hallatán. Más híresség is lakik arrafelé. Kelemen Anna
· Kelemen Anna: őrült mellcsere
· Kovi nagyszájú nővel filmez

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!