Bulvár, celeb

2008.10.10. 16:04

Holly dobta a nyuszicézárt

<p>Elsőszámú ágyasa búcsút intett Hugh Hefnernek de a luxustól nehezen válik meg. &nbsp<dia width="900" height="700" alt="Holly Madison 2008.10.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Holly_Madison_2008_10_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Holly Madison 2008.10.10." /></a></dia></p>

A Playboy magazin dúsgazdag tulajdonosa sosem panaszkodhatott a szerelmi életére. Nők jöttek-mentek, mindig volt valaki, akivel megoszthatta luxuslakosztályát és temérdek pénzét. A 82 éves Hugh nem a monogámiáról híres, de azért előszeretettel rangsorolta barátnőit.

Holly Madison 2001-ben költözött Hefner villájába, és hamarosan már az elsőszámú barátnőjévé lépett elő. Irigylésre méltó (?) életükről valóságshow-t is forgattak, amely már öt éve szórakoztatja a tévénézőket. Holly mellett Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt rúghattak még labdába, vagyis feküdhettek be tartósan a Playboy császár ágyába.

Az elsőszámú barátnő most bejelentette, hogy elhagyja Hefnert. – Nem vonzódom hozzá. Hef és én már nem vagyunk együtt. Családot szeretnék és gyerekeket. Hugh azonban nem akar többé nősülni, így búcsút intettünk egymásnak – nyilatkozta a szőkeség a napokban.

Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy még együtt forgatják le a The Girls Next Door hatodik évadát, hiszen a pénztől és a hírnévtől Holly sokkal nehezebben válik meg, mint a csúnyácska, idős Hugh-tól, aki mostanában anyagi problémákkal is küzd.
- netbulvár -

Nézze meg Holly képeit! Holly Madison 2008.10.10.
· Benkő magához nyúlt a dzsungelben
· Hajdú testőröket fogadott!
· Gáspár Beához költözik a táncpárja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!