Bulvár, celeb

2008.09.22. 10:21

Eva Mendes már mindenhol

<p>Állítólag Mick Jagger is a szerencsések között van - őt egy liftben kapta el Eva.</p>

Eva Mendes  vacsorára volt hivatalos, ahol váratlanul a szexuális témák felé terelődött a beszélgetés. A színésznő kapva kapott az alkalmon, és eldicsekedett vele, hogy ő bizony már Amerika minden államában szexelt.

- Mind az ötven városban szerelmeskedtem már. A legtöbbször repülőn csináltam, de akkor még fiatal voltam – mondta huncut mosollyal az arcán. A vendégek rettentően kíváncsiak lettek, ezért rögtön lecsaptak a témára, és minden részletről kikérdezték a sztárt.

Arra a kérdésre, hogy melyik államban élte át élete eddigi legjobb szexuális kalandját, a színésznő gondolkodás nélkül rávágta: - Arizonában és Coloradóban. Hogy miért, arra nem tudom a konkrét választ. Talán a tisztaság, talán a csend, de az is lehet, hogy a gyönyörű szép égbolt miatt.

Eva nem nevezett meg konkrét személyeket, de azt állítja, hogy majdnem ötven különböző férfival enyelgett. Könnyen lehet, hogy a veterán rocker, Mick Jagger is a szerencsések között van. A színésznő ugyanis elmesélte, hogy egy liftben futott össze a rockelegendával. – Majdnem elájultam, amikor megláttam. Még mindig állatira jól néz ki – mondta Eva sejtelmesen.

- Netbulvár ->
· Képek a szexi Eva-ról Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban 2008.05.09. Betiltották Eva Mendes meztelen fetrengését 2008.08.05.
· George Michael drogbotránya
· Jordan mellei túl nagyok Jordan 30 lett 2008.05.22. Jordan bikiniben 2008. 07. 05.
· Túlsúlyos lány a dobogón Chloe Marshall 2008.07.23.
· Kournikova nagyon szexi Anna Kournikova 2008. 07. 23.
· Gigantikus keblek  Gigantikus keblei egyenként 7 kilót nyomnak! 2008.08.08.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!