Bulvár, celeb

2008.07.06. 18:09

Chelsy és Harry összerúgta a port

<p>Ismét összeveszett Harry herceg és Chelsy Davy, ezúttal a nyilvánosság előtt, tudta meg a Daily Star című brit pletykalap vasárnapi internetes kiadása.</p>

A lány nyilvánosan elvonult a heceg egy jótékonysági célokra rendezett polómeccséről, pontosan akkor, amikor Harry belépett a pályára.

Egy néző szerint a zimbabwe-i származású milliomoscsemete néhány percig feldúlt arccal üldögélt, majd kiviharzott a sporteseményről a gloucesteri Beaufort Polo klubból. Amikor Harry befejezte a játékot, heves sms-küldésbe fogott, de mivel Chelsy nem jött vissza, hamarosan a herceg is távozott a helyszínről.

A pár állítólag Harry "agglegényi" életstílusán veszett össze újra. Mialatt a lány egyetemi tanulmányokat folytat Leeds-ben, az ifjú tiszt bulizni jár a barátaival.

Chelsy egyik barátja elmondta a Daily Star-nak, hogy a herceg javíthatatlan, és a szőkeség vagy megbékül ezzel, vagy szakítani fognak.

Mások ugyanakkor úgy tartják, a lány nagyon ragaszkodik szerelméhez, és nem hajlandó elhagyni Harryt. Múlt hónapban a herceg hosszas beszélgetést folytatott Chelsy szüleivel, amiből sokan még idén házasságra következtettek.

A pár elvileg jövő héten Afrikába utazna egy rövid vakációra, mielőtt a herceg egységét Lesothóba vezénylik egy háromhetes gyakorlatra (ahol Harry AIDS-es árváit segítő alapítványa számára építenek majd néhány házat), de egyelőre nem világos, kibékülnek-e záros határidőn belül a szerelmesek.

  • Harry herceg a tűzvonalban Afganisztánban
  • Kitüntették Harry herceget
  • Harry kedvese átváltozik
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!