Bulvár, celeb

2008.06.12. 11:36

Varga Feri és Gregor Bernadett

<p>A Varga Feri és Balássy Betty „Ébredni valakiért” című album újabb kislemezének néhány sora azonnal elárulja, hogy a komoly tartalmú szöveg előadásához egy bizonyos életkort el kell érni, és át kell élni, hogy a dal előadása hiteles legyen. <dia width="900" height="700" alt="Varga Feri új videója 2008.06.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Varga_Feri__j_vide_ja_2008_06_12_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Varga Feri új videója 2008.06.12." /></a></dia></p>

Ez a dal nyitja Feriék albumát, ami a nagylemezre elsőként készült el. Amióta Feri és Betty egymásra találtak, azóta nem szerepeltek külön sem színpadon, sem pedig videóklipekben.

 A „Fuss” című dal klipjében Feri egy igazi Western figurát alakít, aki a történet kedvéért egy tehetséges és egyben csodálatos színésznővel Gregor Bernadettel alakít egy párt. Aki megnézi a klipet azonnal a vadnyugati cowboy filmek hangulatát érezheti és biztosan azon gondolkozik, hogy vajon melyik távoli országban forgathatták a filmet? Képzeljék : Magyarországon! A lovas jelenetek miatt muszáj volt Ferinek ténylegesen megülni a lovat, de szerencsére annyira élvezte a lovaglást, hogy jövőre az esetlegesen újra megrendezésre kerülő „Nemzeti vágtára” is benevez.

A klip rendezője Tóth Gergely úgy gondolta, hogy a történet női szerepét egy olyan személyiségnek kell eljátszania, aki egy pillantásával is képes maradandó nyomokat hagyni a férfiakban. Gregor Bernadett személyében a tökéletes végzet asszonyát sikerült a szerepre megnyerni. Ha valaki valami nagyon szaftos pletykát remél ettől a közös szerepléstől, akkor csalódnia kell, mert azon kívül, hogy kellemesen telt a forgatás mindketten boldogan siettek haza párjukhoz.

Azonban valakire mégis hatással volt Bernadett klipbeli szereplése, és az Betty volt! Az énekesnő ugyanis meglátta a szép színésznő alakját, és ez adta meg a végső lökést régóta dédelgetett vágyához: drasztikus fogyókúrába kezdett! Ebben Feri is maximálisan támogatja, hogy Bettynek ne csak a hangjára, hanem az alakjára is büszke lehessen. Betty pedig, aki imádja a színpadot, minden egyes kihívásával együtt, hatalmas lendülettel és kitartással vágott bele a fogyókúrába, aminek már látható az eredménye!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!