Bulvár, celeb

2008.06.16. 07:19

Kelemen Anna dühöngött

<p>Úgy tűnik, Kelemen Anna elég könnyen felkapja a vizet... <A href="http://www.videonezo.hu/members.miklos_erik/kelemen_anna.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<DIA alt="Kelemen Anna" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kelemen Anna" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A szőkeség annyira felháborodott azon, hogy újságírók bekopogtattak a lakása ajtaján, hogy végül autós üldözésbe kezdett.

Kelemen Anna nem szereti, ha otthon zaklatják, különösen, ha újságírókról van szó. Pedig az egykori Playmate eddig imádta a nyilvánosságot.

Ám legutóbb - állítólag - autójával üldözni kezdte az újságírókat, akik kíváncsiak voltak rá. Annácska kirohant a lakásból, autóba ült, és üldözőbe vette a hívatlan látogatókat.

Állítólag az autójában is kár keletkezett, mert nem látott a dühtől.

Forrás: Netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!