Bulvár, celeb

2008.06.18. 10:26

EB női szemmel: A legszexisebb focista

<p>Miről álmodozunk kislányként? A nyerő párosítás általában a szőke herceg fehér lovon. Később őt felváltja a helyes, kamaszképű színész, majd érettebb szemmel a szexis, izmos sportoló. <dia width="900" height="700" alt="A legszexisebb focisták 2008. 06. 18. "><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_legszexisebb_focist_k_2008__06__18__/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A legszexisebb focisták 2008. 06. 18. " /></a></dia></p>

Minden nő egy külön személyiség, egy külön világ. De nem hinném, hogy lenne olyan, aki legalább egy pillantás erejéig ne találná vonzónak a kidolgozott izmokat, a csábos tekintetet.

Sokkal vonzóbbnak, mint azt, hogy az izmok sármos tulajdonosa kétszer negyvenöt percig egy labdát kerget a társaival a képernyőn.

Nem csodálkoznék, ha felmérést végezve kiderülne, a nők jelentős százaléka szívesen eltöltene egy estét (vagy inkább éjszakát) a nevezett férfiak társaságában. Elméletben mindenképp, különösen miután értesülnek a legújabb közvélemény-kutatás eredményéről. Mely szerint a foci rajongó férfiak jelentős része inkább a meccset választja egy átszeretkezett éjszaka helyett. Sőt, a szakítást is megfontolja, ha kedvese siránkozni mer neki az Európa Bajnokság alatt.

Így siránkozás helyett marad az álmodozás. Míg párunk meccset néz, nekünk marad az internet, ahol kedvünkre kigyönyörködhetjük magunkat a képekben. Szerencsére a legtöbb sztárfocistának nem elég, hogy a labda kergetéséből éljen meg, hanem elvállalja a különböző parfümök, sportszerek és (legnagyobb szerencsénkre) a fehérneműk reklámozását is.

És mi a szerencséje a férfinak, mikor a meccs után előkerül a kocsmából, vagy a tv elől? Az, hogy legyen bár pocakos és nem annyira szexi, mint a focisták a képeken, valakinek – női szemmel - mégiscsak ő az Igazi.
-G-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!