Bulvár, celeb

2008.06.16. 13:18

Balázs, az író

<p>A műsorvezető ezúttal mikrofon helyett tollat ragadott.</p>

A napokban megjelent Sebestyén Balázs első könyve, melynek címe Szigorúan bizalmas. A 30 éves műsorvezetőről kevesen tudják, hogy állítása szerint van egy filozófikus oldala is, ezt próbálja bemutatni ezzel a kötettel.

- A könyv nem feltétlenül rólam szól, hanem egy közös gondolkodás, nálam bölcsebb, érettebb emberek mondják el a tapasztalataikat. Ugyanakkor nem is riportkötetről van szó, inkább útkeresésről, hiszen az interjúalanyok sem magukról beszélnek, hanem az általam felvetett, mindannyiunkat érintő kérdésekről, problémákról. Hiszem, hogy az írások megoldást hozhatnak a szomorú és tanácstalan embereknek.

A téma komolysága miatt azt gondolhatnánk, hogy nem ugyanaz a célközönség, mint a Balázs show esetében, ám a műsorvezető ebben nem ért teljesen egyet.

- Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy kinek szól a könyv, leginkább mindenkinek, aki szeretne választ kapni arra, ami körülöttünk történik. Mindenki ugyanazokon a problémákon gondolkodik, közösek a félelmeink. Mindannyian félünk valamitől és egy életen át dolgozunk azon, hogy ezeket a félelmeket leküzdjük. Ez köt össze bennünket.

Sokan talán csodálkoznak, hogy Balázsnak van egy mélyebb, gondolkodóbb énje, amit eddig a műsoraiban nem tudott megmutatni.

Forrás: RTL bulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!