Bulvár, celeb

2008.05.13. 09:07

Londonban tartották a "Szex és New York"-mozifilm világpremierjét

<p>Megtartották a "Szex és New York"- mozifilm világpremierjét hétfőn Londonban. A Leicester Square-en lévő Odeon filmszínházban a négy főszereplő, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megjelent.</p>

Az HBO filmcsatorna népszerű sorozatának mozifilmjét nagy meglepetésre a brit fővárosban mutatták be először a nagyközönség előtt. Az alkotás producerei azzal indokolták a döntést, hogy így a film "globális vonzerejét" növelik.

A "Szex és New York"- mozifilm állítólag azért késett több évet, mert a Samanthát alakító Cattrall hatalmas összeget kért, ezt a színésznő azonban Londonban cáfolta. Arra a kérdésre azonban, hogy szerepelne-e egy folytatásba, azt válaszolta, hogy "talán." A főszereplőt, Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker pedig azt cáfolta, hogy nem jöttek volna ki Cattrall-lal a forgatáson.

A mozifilm történetéről egyelőre semmit sem tudni: az előzetesen kiszivárgott, a forgatásról készült fotók szerint nem kizárt, hogy esküvő lenne Carrie és Mr Big között, de meg nem erősített információk szerint az egyik főszereplő meghal a történet szerint.

A "Szex és New York"-ot júniusban mutatják be Magyarországon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!