Bulvár, celeb

2008.05.24. 10:24

Kapócs Zsóka fél?

<p>Két testőr kíséretében jelent meg egy partin Kapócs Zsóka. Azt állítja, új imázsához tartoznak a szélesvásznú fiúk, de az utóbbi időben több fenyegetést is kapott. Megrongálták az autóját, és be is törtek hozzá.</p>

Kapócs Zsóka már önmagában is feltűnő jelenség. Az egyik női magazin 10 éves születésnapi partiján azonban még inkább felhívta magára a figyelmet, ugyanis két testőrrel az oldalán jelent meg. Korábban Kamarás Ivánnal járt az ilyen rendezvényekre, most meglepő módon fizetett alkalmazottakkal libegett be a partira.

 

A szolid eleganciájáról és visszafogottságáról ismert szépség egy pillanat alatt rombolta le a régóta tudatosan építgetett, feltörekvő, komoly színésznő imázsát. Pedig Zsóka az elmúlt hónapokban, amióta a Mikroszkóp Színpadon nagy sikerrel játszszák önálló Karády-estjét, csak az előadással kapcsolatban nyilatkozott.

 

A legtöbben megdöbbentek a látványtól a partin. Miért kell egy zártkörű, kizárólag a meghívott vendégekből álló eseményre személyi védelem. Talán Zsóka fél valamitől? Akadtak zűrös ügyei az utóbbi időben a színésznőnek: írtak már obszcén szavakat az autójára, kenték be emberi ürülékkel annak kilincsét, már a lakásába is betörtek az éjszaka közepén.

 

– Nem félek senkitől, nem szorulok védelemre. Egy hónapja új menedzserem van, az ő ötlete volt ez az egész, csak most szembesültem a tényekkel. Egyáltalán nem zavar, olyan, mintha itt sem lennének – mondta Kapócs Zsóka röviden, amikor a ruhásszekrény méretű árnyékairól kérdeztük.

Forrás Blikk.hu

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Újra hamvad a cigarettavég!
  • Ma a tiéd vagyok Karády!
  • Vágó, Kapócs, Csonka: Tesztel minket az Rtl Klub
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!