Bulvár, celeb

2008.05.17. 20:09

Újszülött egerekkel játszott Amy Winehouse

<p>Amy Winehouse brit énekesnő és Pete Doherty brit énekes közös felvételeket tett fel az egyik internetes videómegosztó oldalra - közölte szombaton a BBC brit közszolgálati média internetes oldalán.</p>

A videókon az látszik, hogy a két, drogproblémáiról híres sztár újszülött egerekkel játszik. Az első klipet egy nap alatt csaknem 360 ezren nézték meg.

A páros valószínűleg Pete Doherty otthonában vette fel a videókat. A felvételeknek Amy Winehouse énekesnő nevéből és az angol mouse (egér) szóból a Winemouse címet adták. Az első, kétperces klipet pénteken tették közzé a YouTube videómegosztó oldalon. A hozzászólók többsége szerint szomorú, ahogy az énekesnő elpazarolja tehetségét.

A videón a két brit énekes kék fénnyel megvilágított szobában van, és egy dobozból apró egereket vesznek ki és beszélnek hozzájuk. Amy Winehouse a kis állatokkal üzent férjének, Blake Fielder-Civilnek, hogy ne váljon el tőle. Az énekesnő szóvivője megerősítette, hogy a felvétel valódi, de nem kommentálta a látottakat.

Pete Doherty és Amy Winehouse híresebb régóta tartó drogproblémáiról, mint énekesi pályájukról. Másik, szombaton közzétett videójukon az egerek mellett egy kismacskával is játszanak.

Pete Dohertyt és zenekarát, a Babyshamblest nyáron Magyarországon is láthatják a rajongók, fellépnek ugyanis az idei Sziget fesztiválon.

">Nézze meg a videót is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!