Bulvár, celeb

2008.05.28. 09:07

Jáksó László újra kiborult

<p>A nagyszájú műsorvezető ismét összetűzésbe keveredett kollégájával, Rákóczi Ferivel.</p>

Laci felháborodását az váltotta ki, hogy Feri szülőfaluját, Újkígyóst szerette volna benevezni a Nemzeti Vágtára – ő pedig Szegedet. Feri döntött úgy, hogy elégtételt vesz a köztudottan nem túl sportos műsorvezetőn.

Feri találta ki, hogy csapjanak össze lovaglásban: csak annyi a bökkenő, hogy egyikőjük sem tud lovagolni, így maradt csak a lengés. Bírónak Csollány Szilvesztert kérték fel.

- Lovagolni? Nem tudok, csak lovat etetni, habár régebben azt sem tudtam. Nagyon féltem a lovaktól, mert épeszű ember növényevő állatra nem ül, mert egy növényevő, egy nagyobb szellentéstől belerak a falba. Nem értem azokat, akik lovagolnak, a ló nagyon szép állat, nagyon pozitív energiák jönnek belőle, de mi öröm van benne, hogy ülök a hátán? – nyilatkozta Jáksó a Reflektornak.

- Az az igazság, hogy nagyon szépen néztél, igaz elég bambán, de ezzel nincs gond. Ez nulla pont volt, ha ennél többet csinálsz, akkor talán csak nézz annyira bambán, mint ő – mosolygott Csollány Szilveszter.

Az, hogy hogyan kell megülni egy lovat, nem csak Jáksónak okozott gondot, hanem Ferinek is. Laci öröme azonban nem tartott sokáig…

- Melyik ennek az eleje? Mindegy, az lesz, amelyiket szeretném, és Újkígyós nyeri a vágtát – mondta Feri.

- Nem verhet meg, paintballban hátba lőtt, itt egyet lendített a lábával, és Szilveszter máris elfogult lett, a rövid hajúak összetartanak. Meg én el voltam foglalva a hölggyel ott a háttérben, mert engem érdekelnek a hölgyek – vágott vissza Laci.

A rövid párbaj után Szilveszter kihírdette az eredményeket, persze Laci most sem tudta elfogadni, hogy megint csak második maradt. Feri szerint, ha Szeged indulhatna a Nemzeti Vágtán, akkor Laci valami más problémával jött volna elő…csak azért, hogy kötözködjön.
Forrás: Netbulvár

Nézze meg Jáksó Lászlót videón, a Heti Hetes szünetében!

Nézze meg a videót is!

  • Pénzért ölték meg Bajor Imre sofőrjét

  • A 10 legszexisebb bikinis celeb A 10 legszexisebb bikinis celeb 2008.05.27.

  • Bódi Sylvi gyereket akar   

  • Ágica beismerte terhességét?

  • Még több bulvár!

  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!