Bulvár, celeb

2008.05.29. 18:18

Bochkor Gábor repülővel érkezett Nyíregyházára

<p>Nyíregyháza - Bochkor Gábor csütörtök délután 16:50-re kért leszállási engedélyt a Nyíregyházi Reptérre: a nagy Voga vadászat keretében érkezett a megyeszékhelyre. A szemfüles Szabolcs Online elcsípte az érkezést!<dia width="900" height="700" alt="Bochkor Gábor repülővel érkezett Nyíregyházára 2008.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bochkor_G_bor_rep_l__337_vel__rkezett_Ny_re/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bochkor Gábor repülővel érkezett Nyíregyházára 2008.05.29." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyiregyhaza-repuloter-bochkor-gabor_flv.flv/viewer.html" target="_blank">Nézze meg a videót a landolásról: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyiregyhaza-kossuth-ter-buli_flv.flv/viewer.html" target="_blank">...és a Kossuth téri buliról: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Bochkor Gábor az erős oldalszél ellenére nagyon ügyesen manőverezett a nyíregyházi repülőtéren - hogy a betonon tartsa a repülőgépét: igazán megérdemel egy dícséretet! Gratulálunk, Bocsi!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT:
Kapcsolódó cikkek:

  • Bochkor Gábor mellett nem félt Andrea
    Már egyedül repül Bochkor Gábor egy Bulldog SK61-es géppel, amit az angol és a skót légierő is használ. Az ismert rádiós mellett egyelőre ugyan még ott ül oktatója, de a manővereket Bochkor már másodszorra egyedül hajtotta végre.

  • Könyvet írnak a lányos sztárpapák
    Egyedülálló tervet kovácsol a három sztárkispapa, Árpa Attila,Bochkor Gábor és Gesztesi Károly: könyvet írnak az apaságról. Bochkor Gábor néhány napos, Árpa Attila pár hónapos, Gesztesi viszont évtizedes tapasztalatait tudja átadni az apaságról.

  • Oldtimer repülőre ülhetnek a transzplantáción átesett gyerekek
    Előrehozott gyermeknapot rendez a Budapesti Különleges Mentők Alapítványa körülbelül 30 vese-, máj- és tüdőátültetett kisgyereknek a budaörsi reptéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!