Bulvár, celeb

2008.05.16. 06:05

A sztárok és az iwiw

<p>Ki ne ismerné napjainkban a legnagyobb közösségi oldalt? És kinek ne akadna egy-egy sztár az ismerősei között? Kik vannak fent az iwiwen? <dia width="900" height="700" alt="Celebek az iwiwen 2008.05.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Celebek_az_iwiwen_2008_05_16_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Celebek az iwiwen 2008.05.16." /></a></dia></p>

Az egyes felhasználók között gigantikus méretet öltött őrület azért jött létre, hogy egy zárt rendszeren belül megtalálhassa a lelkes felhasználó rég nem látott, vagy elveszettnek hitt ismerőseit, és egy-egy ismerősön keresztül bebizonyíthassa, gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit.

Az alapötlet felhígult, az ismerősök tábora egyre bővült és igen, természetesen mindenkit az foglalkoztat: kinek van több ismerőse.

Jó megoldást kínálnak ismerős-bővítésre a hazai celebek is.

A nagy kérdés csak az, hogy tényleg a közismert emberek rejtőznek-e egy-egy adatlap mögött, vagy csak rajongók kezdtek a nevek alatt ismerősgyűjtésbe?
Kiket találtunk meg az iwiwen? Ha Ön is rábukkant valakire, írja meg fórumunkban!

Szőke Zoltán (Berényi Miklós) 1142 ismerőst szerzett eddig.

Fekete Pákó

Oludayo Babarinde Lapite (Ibadan, Nigéria, 1976. április 17.), ismertebb nevén Fekete Pákó énekes, kongadobos. Elsősorban mulatós dalairól és botrányairól híres.

Az iwiwen most 865 ismerőse van.

Csonka András

Kedves újonnan idelátogatók! Figyelem!!! A Függő kapcsolatokban nálam 8400-an várakoznak a vissazigazolásra. NAGYON FONTOS, HOGY TÖBB ISMERT SZEMÉLLYEL ELLENTÉTBEN ÉN NEM JELÖLÖK VISSZA AUTOMATIKUSAN SZÓ NÉLKÜL SENKIT, CSAK HA ÍR IS NEKEM VALAMIT,ÍGY MÁR KOMMUNIKÁLTUNK, ESETLEG TALÁLTUNK VALAMI KÖZÖS NEVEZŐT. EZ EDDIG IS ÍGY TÖRTÉNT, ÉS EZUTÁN IS ÍGY LESZ. KÉREM A MEGÉRTÉSETEKET! Néhányan megsértődtek, hogy bár valóban ismerjük egymást, mégsem igazoltam vissza a jelölésüket. Miután a függő kapcsolatok nagy száma miatt nem tudom azt az oldalt megnyitni, őket is kérem, hogy írjanak nekem egy-két szót legalább, így bekerülnek a postafiókomba, csak így tuudom őket visszajelölni...

Jelenleg 9403 ismerőse van az iwiwen.

Gáspár Győzőnek több adatlapja is van. Vajon valamelyik mögött tényleg ő rejtőzik?

Győzike az iwiwen - 0 ismerős

id. Gáspár Győző - 1 ismerős

Győzike show - 4381 ismerős

Ifjabb Gáspár Győző (Nógrádmegyer, 1974. január 4.), művésznevén „Győzike”, roma származású könnyűzenei előadó, showman, a Győzike-show című „realitykomédia” főszereplője, a Győzike Branch frontembere.

Michelle Wild - Vad Kati -

Vad Katalin (pornószínésznői pályafutása alatt művészneve: Michelle Wild) (Sátoraljaújhely, 1980. január 16. – ) magyar sorozatszínész, egykori pornószínész. Férjével és Málna nevű lányával él.

Michelle-ből kettő is van az iwiw-en. Az első számúnak 11 398 ismerőse van, míg a másodiknak 3058.

Gesztesi Károly 808 ismerőssel büszkélkedhet, így mutatkozik be:

"Üdv Mindenkinek!
Bátran jelőljetek,igyekszem visszaigazolni az időmtől függően!"

Liptai Klaudia az iwiw-en nem C-vel, hanem K-val írja nevét, de 4494 ismerőssel rendelkezik.

"Üdvözlet Mindenkinek!
Iszonyú kevés az időm a picur,tv és egyéb miatt,de szívesen veszem bárki ismerkedését!Csak egy kis türelmet kérek a visszaigazoláshoz!
Üdv Klaudia"

Rubint Réka nem túl bőbeszédű az  adatlapján, ismerőseinek száma jelenleg 673.

Korda Györgyöt 3837-en ismerik.

Először 1958-ban lépett színpadra, első sikerét a „ Szeretni kell” című dallal aratta. Pályája ettől kezdve töretlen emelkedésbe kezdett, hamar az ország egyik legnépszerűbb táncdalénekese lett, mígnem maga a táncdal stílus nem kezdett veszíteni a népszerűségéből, magával rántva a részleges vagy teljes feledésbe oly sok egykor népszerű művészét. Feleségével, Balázs Klárival a nyolcvanas évek elején ismerkedett meg, azóta alkotnak duettet a színpadon is.

Hajdú Péter csak személyes ismerősöket igazol vissza. 1693 ilyen személyt talált eddig.

"Kérek mindenkit, aki bejelöl, és nem biztos benne, hogy emlékszem rá, írjon pár sort, hogy honnan ismerjük egymást. Csak személyes ismerősöket jelölök vissza:-)"

Uri Geller május elején lépett be a regisztrált felhasználók közé, meglepő módon kanalakat hajlít, és rossz órákat indít el. Egy hónap alatt 165 ismerősre tett szert.

Uri Geller2 - 61 ismerős

Uri Geller3 - 240 ismerős

Fábry Sándor bemutatkozó szövege így fest:

HITELESITVE
Feladjuk...bármennyire is viccesnek tünik,az!!De most semmi jó nem jut eszembe!!Csak gondoltam változtatok már 1834 óta az elöbbi szöveg volt itt!!!Hát ez van...A műsort csak további lelkesedéssel ajánlom nézni!!!Ez nem kérés,parancs :) A visszontlátásra!!!

Most 3017 embert ismer.

Kiszel Tünde adatlapja első ránézésre sántít. Ő rejtőzhet mögötte?

Kiszel Tünde és Donatella - 36 ismerős

Bochkor Gábor adatlapja szerint Szegeden él, 14048 ismerőse van.

Marsi Anikó "állítja" ő az eredeti. Természetesen az internet arctalansága mindenkit jótékony homályba burkol, így erről sincs módunk meggyőződni. "

Sziasztok! Sokan azt fogják hinni, hogy valamilyen "fan club" vagyok.
Én az igazi Marsi Anikó vagyok!"

Ön kiket talált még meg a közösségi oldalon? Írja meg nekünk fórumunkban!

Forrás: Wikipedia.hu/Iwiw

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!