Bulvár, celeb

2008.04.11. 10:32

Jó fej bácsi a Playboy atyja

<p>LAS VEGAS – Voksán Virág a második magyar nyuszi, aki találkozhatott Hugh Hefnerrel, a Playboy atyjával, de az első, aki az örökifjú macsó születésnapján vehetett részt, ráadásul a saját Las Vegas-i luxuslakosztályában. <dia width="900" height="700" alt="Voksán Virág 2008.04.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Voks_n_Vir_g_2008_04_11_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Voksán Virág 2008.04.11." /></a></dia></p>

– Miután leszálltunk a repülővel, a vámosok rengeteg embert kiszedtek a tömegből, és alapos vizsgálatnak vetették alá – mesélte Virág.

 – Természetesen engem is kiszúrtak, és apró darabokra szedték az összes csomagom, és egy órán át faggattak, miért jöttem Amerikába. Amikor előkerült a csomagomból a Playboy, amelynek én voltam a címlapján, először nem hitték el, majd úgy néztek rám, mintha ez hatalmas bűn lenne. Nem is sejtettem, hogy ilyen prűdek, a lapot is lefordítva dobták rá a ruhakupacra, nehogy újra rá kelljen pillantaniuk.

A nagy vallatás nem hozott eredményt, Virág pedig eljutott Las Vegasba, ahol közel hat napon át élvezte a világsztároknak dukáló életet. Hugh Hefner születésnapján pedig a világ legdrágább luxuslakosztályában – ami természetesen a Playboy-guru tulajdona, együtt bulizhatott a nyuszis magazin megálmodójával.

– A buli VIP volt, amelyben volt egy VIP VIP elkülönített rész, plusz Hefnernek és a társaságának a külön kerített bázisa, ahová én is meghívást kaptam – így Virág. – Nagyon jó fej bácsi, akinek nagyon tetszettek a képeim is, s arra kért, küldjek neki ebből a számból egy jó pár darabot, mert ő nem tudja beszerezni.

Természetesen ott volt Hefner három állandó élettársa, a The Girls Next Door című valóságshow-ban is szereplő Holly Madison, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt is.

Sőt utólag az is kiderült, hogy Pamela Anderson is, aki a saját lakosztályában, egy emelettel alattunk időzött. A buliba azonban nem ugrott fel, amit sajnálok, hiszen a vele való találkozás az egyik régi álmom.

Forrás: Blikk.hu

  • Eljegyezte Pete Wentz Ashlee Simpsont
  • Mégsem válik Sean Penn és felesége
  • Győzike ezért börtönbe kerülhet!
  • Limitált szexpózok
  • Erényöv a masszázs- szalonban
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!