Bulvár, celeb

2008.03.11. 11:32

Victoria és David Beckham visszamennek Londonba?

<p>A pletykák szerint Victoria Beckham szívesen otthagyná Los Angeles-i életét, és visszaköltözne Londonba. <DIA alt="" height="690" width="650"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria__s_David_Beckham20060628/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Victoria és David Beckham20060628" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Victoria Beckhamet jelenleg egy dolog akadályozza a költözésben: David Beckham. Vagyis a férje szerződése, amely még nem járt le a Los Angeles Galaxy csapatában.

De Victoria Beckham kijelentette, amint a szerződésben foglalt idő letelik, már aznap szedik a sátorfájukat, és mennek vissza a ködös Londonba.
Bennfentesek szerint a Beckham házaspár sokkal többet várt a hollywoodi csillogástól. David Beckham foci-karrierje nem éppen a legjobban alakult, és a sztárok világába sem sikerült beilleszkedniük. Kivételként csak Tom Cruise barátsága szolgál.

Victoria csak egy kis szerepet kapott az Ugly Betty című sorozatban, pedig nagy filmes karriert képzelt el magának. Most remélik, Európában tárt karokkal és csillogással fogadják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!