Bulvár, celeb

2008.03.27. 13:01

Vádemelés Kelemen Anna ellen

<p>Felfüggesztett börtönbüntetést kér az ügyészség Kelemen Annára a kutyatámadási ügyével kapcsolatban. <dia width="900" height="700" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

Korábban Zeusz miatt már két szabálysértési eljárás is indult a felelőtlen gazdi ellen, aki a jelek szerint nem tanult az esetekből.

- Gondatlanságból elkövetett maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés és segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntettek miatt – fordította a jog nyelvére a vádakat Borbély Zoltán, majd azt is elárulta, milyen büntetés várhat Annácskára: Az indítvány felfüggesztett börtönbüntetés.

Az ügyészségi vádiratból többek között az is kiderül, hogy Anna 2003 második felében fogadta magához Zeuszt, s 2004 és 2006 között a rendőrség már két szabálysértési eljárást is indított a gazdi ellen, kutyával veszélyeztetés miatt. Kelemen Anna szomszédai már évek óta rettegnek a fenevadtól, de ami tavaly október 9-én történt, az a legborzalmasabb álmaikban sem fordult még elő. A szájkosár nélkül sétáló Zeusz hátulról támadt rá Zsuzsa nénire, a karjánál fogva rántotta le a földre, és hosszú másodpercekig marcangolta a hölgyet, mialatt Anna tétlenül nézte az eseményeket, majd a vérben úszó nőt magára hagyva elsétált. A vádirat szerint az is kiderült, hogy Zeusz oltási könyvét sem akarta a kiérkező mentőknek átadni, azt csak a később a helyszínre érkező édesapja adta át az egészségügyi szakembereknek. Zsuzsa néni azóta nem tudja használni a kezét, így egyedül még vásárolni sem tud elmenni.

A playmate így rövidesen bíróság elé áll, helyzetét pedig az is nehezíti, hogy ügyvédje az iratismertetést követően felbontotta vele az együttműködést.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

  • Kelemen Anna kutyája veszélyes?
    Anna kutyáját veszélyessé nyilváníthatják . Ha így történik, a botrányhősnőnek szigorú feltételeknek kell majd megfelelnie.
  • Marcangolt Kelemen Anna kutyája
    Idős nénit marcangolt Kelemen Anna kutyája. Rendőrségi eljárás indult KelemenAnna ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.
  • Kelemen Annának 18 milliót kell fizetnie?
    Budapest - Ma zárul le a Kelemen Anna ellen folytatott rendőrségi nyomozati eljárás. Záros határidőn belül a zsebébe kell nyúlnia, ha nem akar bíróság elé állni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!