Bulvár, celeb

2008.03.31. 10:52

Paris Hilton ma megjelenhet Budapesten

<p>Bármelyik pillanatban leszállhat a Ferihegyi repülőtér kisgépes terminálján a világ első számú botrányhősnője, Paris Hilton. A hotellánc-örökösnő szerelmét, a Good Charlotte gitárosát, Benji Maddent kíséri Budapestre.</p>

Paris Hilton tegnap még Prágában járt, ma valószínűleg magyarországra érkezik.

A 27 éves Paris Hilton és a két évvel fiatalabb Banji Madden vasárnap délután sétálni indultak a prágai Óvárosba, ahol megtekintették az Orlojt, a híres toronyórát, majd egy közeli luxusvendéglőben megebédeltek. Ott fedezték fel őket újra az újságírók, akik elől Paris és Benji a női vécébe zárkóztak be.

Amikor egy mellékkijáraton megpróbáltak elmenekülni a fotóriporterek elől, Paris Hilton megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát. Az incidens után a két sztár taxiba ült és a Kongresszusi Központba hajtott, ahol a Holiday Inn szállodában van lakosztályuk.
A hírességek csak egy éjszakát töltöttek a Moldva-parti cseh metropolisban, a Good Charlotte zenekar ugyanis hétfőn már Budapesten ad koncertet.

A szőke sztár, aki színészi és énekesi képességeivel eddig nem igen aratott sikert, a német Bild című bulvárlap szerint barátainak elárulta: Azért kíséri el barátját a Good Charlotte egész turnéjára, hogy teherbe essen, mert gyermeket szeretne Benji Maddentől. Ha ez beválik, akkor a gyereket állítólag arról a városról fogja elnevezni, amelyben nemzették. Így aztán az sem kizárt, hogy a gyermek neve Prague vagy Budapest lesz.

A Blikk információi szerint a budapesti Hiltonban még nem kaptak hírt foglalásról, persze ez nem jelent semmit. Ha nem foglal, természetesen akkor is van szállása a Hiltonban.

Forrás: Zene.hu

 Paris Hilton hastáncol

Paris Hilton Prágában

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!