Bulvár, celeb

2008.03.05. 06:40

Ünnepel Medveczky Ilona

<p>Házat, kocsit, gyémántot és nercbundát is kapott születésnapjára Medveczky Ilona. <BR /></p>

Medveczky Ilona a héten ünepelte születésnapját, de hogy hányadikat, azt jóformán senki sem tudja. Annyi azonban bizonyos, bármennyi idős is a revükirálynő, bomba formában van. A Reggeli műsorvezetője, Dombovári Vanda meg is jegyezte, hogy nem mer szoknyát felvenni, ha tudja, hogy Ilona is a stúdióban lesz, hiszen nem tud versenyre kelni ilyen tökéletes lábakkal.

Az egykori táncosnő karrierje csúcsán rengeteg ajándékot kapott csodálóitól, a legemlékezetesebb születésnapi meglepetése egy ház volt, amelyben azóta is él.

- Rengeteg ajándékkal halmoztak el. Nercbundát, brilliáns ékszereket és autót is kaptam, persze nagy, piros masnival átkötve. A legnagyobb ajándék, amit valaha kaptam, a házam. Huszonkét éves voltam, amikor egy férfi bejött a Moulin Rouge-ba, letett elém két kulcsot és azt mondta, az egyik az enyém, a másikat adjam annak, akit szeretek. Fél évig fel sem fogtam, hogy az egykori Károlyi vadászkastély az enyém.

Medveczky Ilona – bármit is pletykáltak róla – soha nem nyújtott ellenszolgáltatást az ajándékokért.

- Nekem legalább másfél év kell ahhoz, hogy valakit észrevegyek, a bizalmamba fogadjak. Nekem nem megy ez egyik pillanatról a másikra.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

  • Medveczky Ilona kiakadt!
    Medveczky Ilona eddig is átnézett Győzikén, de mostantól megszűnt számára embernek lenni.
    Medveczky Ilona nagykövet lett!
  • Medveczky Ilona nagykövet lett. Azért esett a választás a revü királynőjére, mert köztudottan nagy állatbarát.
  • Medveczky megzsarolta Fábryt
    Medveczky Ilona kezesbárányt faragott a nagydumás Fábry Sándorból. A Showder felvételén a revükiránynő határozott utasításokat adott a showmannek.
  • Medveczky jót állt a melegekért
    Medveczky Ilona volt a díszvendég egy új melegbarát szórakozóhely megnyitóján. A díva még sosem csalódott a saját nemükhöz vonzódó férfiakban.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!