Bulvár, celeb

2008.03.09. 14:06

Lisa Marie Presley beperli az őt túlsúlyosnak minősítő brit lapot

<p>Elvis Presley 40 éves lánya beperli a brit Daily Mail című újságot, amely arról írt, hogy Lisa Marie "egészségtelen étvágya" van és "ugyanúgy nő, mint az apja".</p>

A sztárt, aki a cikk megjelenése után kénytelen volt beismerni, hogy terhes, ügyvédje szerint felháborította az írás.

"Fel kellett fednem kártyáimat és a személyes támadások kereszttüzében be kellett jelentenem, hogy valójában terhes vagyok" - írta internetes oldalán Lisa Marie Presley.

A Daily Mail néhány napja egy Los Angeles-i étteremben készült fényképeket közölt Elvis lányáról és azon élcelődött, hogy mennyi súlyt szedett fel. Az fotókat ezek után több más újság is megjelentette.

A sztár szóvivője szerint néhányan ezek közül túl messzire mentek. "Azok a megjegyzések, hogy meg fog halni, mint az apja , az anyja és ő veszekednek a súlya miatt egyáltalán nem igazak. Ez egész egyszerűen ocsmányság" - mondta Cindy Guagenti.

Presley és zenei producer férje Michael Lockwood egyébként "hihetetlenül boldogok" a gyermek érkezése miatt.

A sztárnak egyébként már van egy 18 és egy 15 éves fia első házasságából, amelyet a zenész Danny Keough-gal kötött. Lisa Marie Presley rövid ideig Michael Jackson és Nicholas Cage felesége is volt.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!