Bulvár, celeb

2007.12.20. 09:25

Rihanna és barátai

<p>Egyre többen szeretnének beállni Rihanna esernyője alá, hogy magukhoz öleljék, de ő csak barátokat keres. <dia width="850" height="630" alt="Rihanna 2007.11.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rihanna_2007_11_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rihanna 2007.11.06." /></a></dia></p>

Nemrégiben már dörzsölték a tenyerüket a bulvárlapok, mert Rihanna is megindult a romlás útján. Vad bulik, kihívó domina ruhák, és szeretők tömkelege. Ám ismételten mellé nyúltak a pletyka gyárosok, hisz Ms. Fenty-nek nincs olyan kapcsolta egyetlen férfival sem.

Még Josh Hartnettel is csak barátok, bár többször látták őket csókolózni. RiRi tagadja a dolgot, csupán barátok, ugyanis a menedzsere és a Sin City sztárja régi ismerősök. Ezért gyakran futnak össze így hárman különböző klubokban.

Az énekesnőnek már elege van abból, hogy nem tud ismert emberekkel haverkodni, mert egyből megindul a szóbeszéd. Pedig ő nem feltétlenül fekve akarja jól érezni magát az ismert férfiak oldalán. Azt azért beismerte, hogy Josh-t rendkívül vonzónak tartja, és megfordult már a fejében, hogy akár lehetne is valami köztük. De inkább megmaradtak kapcsolatuk jelenlegi szintjén.

A hölgyekkel viszont nem megy ilyen könnyen az ismerkedés. Pláne a szakmabeliekkel. Hiába Jay-Z a mentora, Beyoncé-val mégse lettek barátnők. Ha találkoznak, köszönnek egymásnak, de ettől többet még soha nem beszélgettek. Rihanna szerint ez nem is csoda, hisz ő a Destiny’s Child egykori üdvöskéjének legnagyobb vetélytársa, és még a vőlegényével is rengeteg időt tölt együtt.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Rihanna sem kislányos
  • Justin Rihannát is hazavitte a díjakkal?
  • Az új álompár: Rihanna és LaBeouf
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!