Bulvár, celeb

2007.12.11. 12:05

Paris Hilton berlini bevásárlótúrán

<p>Keddtől péntekig a német főváros vendége Paris Hilton. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

A multimilliomos amerikai Party-Girl részére 3 berlini hotelben - köztük a családja nevét viselő Hilton szállóban - is foglaltak szobát, hogy megtévesszék a szenzációvadász paparazzókat.

A 26 esztendős szexbomba a Spreenél ezúttal egy gyöngyöző italhoz adja mosolyát. A c leendő örököse a Proseco reklámozása mellett időt szakít a karácsonyi bevásárlásra is a fényárban úszó metropoliszban.

Nincs könnyű dolguk azoknak a lesifotósoknak, akik lencsevégre akarják kapni a shoppingoló, éttermeket, zenés klubokat felkereső Paris Hiltont, mert még azt sem tudni, hogy a 3,5 milliós német főváros melyik szállodájában fog lakni az amerikai lány.

A ZDF közszolgálati tévéállomás keddi információi szerint a Party-Girl nevére a Hiltonon kívül, további két luxusszállóban az Adlonban és a Hotel de Rome-ban foglaltak elegáns lakosztályt.

Kapcsolódó anyagok:

  • Paris Hilton harcol a milliomosért
  • Lindsay Lohan és Paris Hilton csatája
  • Paris Hilton Angela Merkelnek ad tanácsot
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!