Bulvár, celeb

2007.12.11. 09:39

Győző válás helyett újra nősül

<p>A showman 15 éve él együtt Beával, most ötödszörre is feleségül veszi.</p>

Újra szent a Béke Gáspár Győző és Bea asszony között. A botrányok után a szerelmesek olyannyira turbékolnak, hogy újra összeházasodnak. Van is rutinjuk a frigyre lépésben, hiszen idáig már négyszer kimondták a boldogító igent.

Ha januárig békében megfér egymás mellett Győzike és Bea, akkor a bíróság helyett templomba vonulnak. Győző mindenesetre megelőlegezte a bizalmat kedvesének, újra eljegyezte.

- Sokat beszélgettünk Beával a nyaralás alatt, és arra a következtetésre jutottunk egyöntetűen, hogy változtatnunk kell, ha továbbra is együtt akarunk maradni – árulta el a showman.

– Ha januárig boldog lesz közöttünk a viszony, akkor visszavonom a válópert. Júliusban ötödször is oltár elé viszem Beát, és Isten áldását kérem. Le szeretném vetetni a rontást a kapcsolatunkról, nem érdekel mennyi pénz.

Győző mindig is szerette a nagy felhajtást maga körül, de tervei szerint a legközelebbi esküvője nem erről szól.

- Szeretném, ha tudnák az emberek, hogy ez az esküvő nem a csillogásról, sztárvendégekről szól, hanem a roma érzésről. Újra királynénak szeretném látni a feleségem. Hiszem és érzem, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, nem lehet 15 év együttélést és egy gyereket kidobni az ablakon.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Győző dühében eret vág?
  • Győzike szerelmet vallott
  • Győzike: Virág nagy sztár lesz!
  • Bea asszonyt nem érdekli a válás
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!