Bulvár, celeb

2007.12.05. 15:25

Anettka cikis szituban

<p>Az egyetlen űrhajós-műsorvezető általában magabiztos, egyszer azonban ő is került kellemetlen helyzetbe.</p>

Élete egyik legkínosabb pillanatát élhette át tavaly Oroszországban, Nyizsnij Novgorodban. Űrrepülése után háromszoros hangsebességgel ért földet az űrhajója, hiába készült fel lelkiismeretesen és kitartóan, nagyon rosszul lett.

- Hányingerem volt és majdnem elájultam. Ekkor a MIG gyár területén már vártak az orosz kollégák, és elvittek a helyi múzeumba. Természetesen illetlenség lett volna nemet mondani, így végig mosolyogva és érdeklődve vettem részt a programon. Közben pedig azon izgultam, nehogy a mosdóba kelljen rohannom – meséli utólag már mosolyogva Anettka.

A műsorvezető szerencsére nem sűrűn kerül ilyen szituációkba. Saját bevallása szerint soha nem volt az a pirulós típus.

- Persze kamaszkoromban jó néhányszor az én arcom is kapott egy kis színt, főleg amikor azzal fiúval találkoztam vagy beszéltem, aki nagyon tetszett. A szüleim előtt viszont soha nem éreztem magam kellemetlenlenül.

Egyébként úgy látja a kínos pillanatokat szinte lehetetlen elkerülni, viszont ezekre felkészülhetünk.

- Azt gondolom, hogy humorral rengeteget lehet javítani a kellemetlen szituációkon. Egyszerűen nevess egy jót a bakidon, és egyúttal saját magadon is. Azzal oldasz egy picit a feszültségen, és máris nem olyan kényelmetlen helyzet. Sőt, még a zavart is hihetetlenül jól tudod leplezni. Én is igyekszem mindig kőkeményen, magabiztosan és mosolyogva kezelni ezeket.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!