Bulvár, celeb

2007.12.20. 12:50

Agyő, gitártest!

<p>A La Guitarra becenévre hallgató Jennifer Lopez lassan megváltoztathatja nevét ’A Hordó’ra. <dia width="850" height="630" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Lopez_2007_09_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25." /></a></dia></p>

Néhány hónapja még a világ egyik legszexisebb nőjeként ismerte mindenki Jennifer Lopezt. Mióta nagy nehezen beismerte terhességét, a legboldogabb kismamaként emlegetik mindenfelé.

A régóta várt gyermekáldás okozta öröm nem felhőtlen. Jenny-re ugyanis sokkolóan hat, hogy villámsebességgel szedi magára a kilókat. Közel húsz kilogramm csúszott föl rá pillanatok alatt. Szinte nem tud olyan ruhát venni magának, amit akár kétszer is felvehetne.

Csodálkozik, hogy nem dől előre, mert akkora már a hasa. Sőt, nemcsak derék tájon bővül, az arca is kezd focilabda stílust felvenni. Olyan tokát eresztett, hogy a gyereknek lesz mivel játszania, ha nincs csörgő a közelben.

A helyzet valószínűleg fokozódik majd, mivel szögre akasztja a mikrofonját, hogy ne veszélyeztesse a babát. Így a kimaradó edzések, és színpadi mozgás csak segíti majd a zsírszövetek megtapadását.

De a csöppségért mindenre hajlandó, még a számára oly fontos rivaldafényből is árnyékba húzódik. Többek közt barátosnéja, Victoria Beckham tanácsára, aki három fiút szült meg békességben, távol a paparazziktól.

A pletykák szerint az énekesnő és férje, Marc Anthony rögtön duplázásra készül. Sokak állítják, hogy Lopez ikreket vár. Mivel minden babaruhából és kellékből kettőt vásárolnak. Egy rózsaszínt és egy kéket.

Valamint a gyerekszobát készítő belsőépítész csapatnak is az lett kiadva parancsként, hogy ne egyszemélyes lakóhelységet alakítsanak ki.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Tényleg ikreket vár Jennifer Lopez?
  • Jennifer Lopez egyre gömbölyűbb
  • Jennifer Lopez csendes szülést akar
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!