Bulvár, celeb

2007.12.19. 12:36

A gyerek miatt váltak

<p>Kate Hudson mostani életvitelét látva nem csoda, hogy a házasságát is egy férfi tette tönkre, a fia. <dia width="850" height="630" alt="Kate Hudson 2006. 07. 21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kate_Hudson_2006__07__21_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kate Hudson 2006. 07. 21." /></a></dia></p>

A házaspárokat általában összekovácsolja egy gyerek. Ám Kate Hudson és Chris Robinson fiúk születésekor úgy érezték, hogy így a házasság már nem nekik való. Tökéletesnek vélték a kapcsolatukat, amiből már nem lehet többet kihozni Ryder-nél.

Így nem volt értelme tovább kötelékben maradni. A színésznő és a Black Crowes énekese még mindig nagyon jó barátok, rengeteget beszélnek, és gyermeküket is közösen nevelik.

Kate azt is elmesélte, hogy a válás volt élete legnehezebb kihívása. De szerencsére Chris-szel ott voltak egymásnak, hogy segítsenek. Azóta főleg Goldie Hawn kicsi lánya próbál magának új nagy szerelmet találni. Több, kevesebb sikerrel.

Owen Wilson-nal hónapokig voltak együtt, ám Kate-t megint szorítani kezdte a póráz, ezért tovább állt. Owent igencsak megviselte, hogy lecserélték Dax Shepard-ra, így öngyilkossági kísérletet követett el. Az eset szerencsére csak próbálkozás lett, de arra elég volt, hogy kikerüljön a rendezők kedvencei közül.

Hudson-től pedig eltiltotta a családja, így kénytelenek voltak a sajtón keresztül üzengetni egymásnak. Kate szeretetéről biztosította vagdalkozós ex-ét, Owen pedig elmondta, hogy nem haragszik élete megrontójára.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Kate Hudson a szingli
  • Kate Hudson ismét egyedül
  • Kate Hudsont végleg elhagyta a férje
  • Owen Wilson nem akarja Kate-et
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!