Bulvár, celeb

2007.11.26. 12:10

Tóth Gabi ’A stáb’-ban tetováltatja magát

<p>Tóth Gabi mostanság a VIVA valóság show-jában enged betekintést magánéletének kulisszatitkaiba.</p>

’A stáb’ egyik forgatásán, Big Daddy Laca tetováló szalonjába vonult a népszerű énekesnő, hogy egy korábbi tetoválását átalakítassa.

 "Egy kínai nyelvű felirat volt a hátamon, de mint kiderült nem a nevem, ahogyan kértem, hanem az, hogy Peking... Nagyon felbosszantott, mikor kiderült az igazság, és úgy döntöttem átrajzoltatom valami olyanra, ami tényleg közel áll hozzám.”

A vadóc Gabi derekán most egy old’s cool fecskék és csillagokkal körülvett mikrofon díszeleg, ez már méltó szimbólum egy előadóművész számára.

Gabiról és szereplőtársairól, Markról, Zimány Lindáról és az Anti Fitnessről további titkok és érdekességek derülnek ki ’A stáb’ adásaiban hétköznaponként 18:30-tól a VIVA-n!

Mindennapjaiknak feltárása mellett, természetesen egy közös cél is összefogja őket, "A stáb” ugyanis elkészíti közös dalát és klipjét, melynek munkálataiból mindenki kiveszi a részét.

Tóth Gabi, Zimány Linda, az Anti Fitness és Mark első közös klipjét a valóság show utolsó adását követően december 22-én nézhetjük meg a VIVA-n, de addig még sok munka és móka vár a szereplőkre, no és persze a nézőkre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!