Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász második részének forgatására

Akt.:
Budapest, 2016. június 24. Ryan Gosling kanadai színész (j) a Liszt Ferenc-repülőtéren 2016. június 24-én. A színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász című film forgatására.
Budapest, 2016. június 24. Ryan Gosling kanadai színész (j) a Liszt Ferenc-repülőtéren 2016. június 24-én. A színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász című film forgatására. - © MTI Fotó: Kallos Bea
Budapest – Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász című film második részének forgatására pénteken reggel. A kanadai színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, két gyermekével és a család kutyájával szállt le a kisgépes terminálon a magyar fővárosban.

A stábhoz hamarosan csatlakozik Harrison Ford és Robin Wright is – értesült az MTI. A film rendezője Denis Villeneuve, aki a Sicario – A bérgyilkos című thrillert jegyezte.

Az Alcon Entertainment gyártásában készülő produkcióban Harrison Ford, a Szárnyas fejvadász főszereplője ismét Rick Deckard replikánsvadász szerepét alakítja.

A folytatást, mely állítólag Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője volt. A cselekmény évtizedekkel később játszódik, mint az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című Philip K. Dick-regényéből készült Szárnyas fejvadász története.

A tervek szerint a film 2017 őszén kerülhet a mozikba.

– MTI –
hirdetés