Helyi közélet

2008.04.11. 12:32

Két sérült a belvárosi karambolban

<p>Debrecen - Két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délelőtt történt Debrecenben a Széchenyi utcán a táblabíróság előtt, ahol két személyautó karambolozott. <DIA alt="Belvárosi karambol 2008.04.11" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Belv_rosi_karambol_2008_04_11/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Belvárosi karambol 2008.04.11" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Baleset-Szechenyi-utca_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Adataink szerint az egyik jármű vezetője balra egy kapualjhoz akart bekanyarodni, mikor a mögötte már előzésben lévő autóval összeütközött. A kanyarodni szándékozó autós az ütközés után egy parkoló autó mellett néhány centivel az út menti füves területre sodródott.

A baleseti helyszínelés ideje alatt egy sávon tudott haladni a forgalom, melyet rendőrök irányítottak. A baleset pontos körülményeit és részleteit a rendőrség még vizsgálja.

cZZs

Baleset Debrecenben: autónak szaladt egy kislány a zebrán

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a kislány, aki egy autónak szaladt neki oldalról kedden késő délután Debrecenben, a Kishegyesi út és a Pósa utca kereszteződésében.  

Baleset Debrecenben: vizesárokba csúszott egy autó az ütközés után

Egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínéről, amely vasárnap délután történt a Diószegi és a Panoráma utak kereszteződésében, ahol két autó ütközött össze.  

Baleset a Mikepércsi úton

Szerencsére senki sem sérült meg abban a balesetben, amely kedden késő délután történt a Mikepércsi úton, ahol egy személyautó egy szlovák rendszámú kamionnak ütközött hátulról.

Autót forgatott maga elé a kamion

Senki sem sérült meg abban a balesetben, amely kedden kora délután történt Debrecenben, az Árpád téren, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában