us open

2020.06.19. 10:50

Djokovic: megvárom, hogyan alakulnak a dolgok New Yorkban

A férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb még megvárja a US Open lebonyolításával kapcsolatos fejleményeket, mielőtt döntene arról, hogy részt vesz-e az egyesült államokbeli tornán.

Serbia's Novak Djokovic answers journalists' questions as he arrives at Nice's airport, southern France, on February 4, 2020, two days after winning the men's singles final match of the Australian Open tennis tournament. (Photo by VALERY HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

„Még nem tudok egyértelműen igent vagy nemet mondani, de

természetesen nagyon szívesen versenyeznék New Yorkban”

- jelentette ki a 32 éves szerb sztár. Hozzátette, hogy egyelőre még várja, a koronavírus-járvány miatt pontosan milyen előírások és szabályozások lesznek érvényben az augusztus 31-én kezdődő tornán, amelynek megrendezéséről a szervezők számoltak be szerdán.

Djokovic a múlt héten még úgy vélekedett, hogy nem szabadna az eredeti időpontban megrendezni a US Opent, most azonban arról számolt be, hogy egyeztetett az amerikai szövetség és a férfi versenyeket szervező ATP képviselőivel.

„Nagyon valószínű, hogy ha karanténba kell is vonulnunk, a pályákat azért használhatjuk edzésre, de most még az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem kell karanténba menniük az Amerikába utazó sportolóknak, ez pedig fantasztikus lenne”

- mondta Djokovic, aki eddig háromszor, legutóbb 2018-ban nyerte meg a US Opent.

„Európában vagyok, várok és meglátom, hogyan alakulnak a dolgok New Yorkban. Bőven van még időm eldönteni, hogy utazok-e vagy sem”

- fogalmazott Djokovic.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában