Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.07.16. 13:20

Nyerj páros menüt a Falatozz.hu-n, a Diablo Pizzéria felajánlásával!

A <a title="pizza, hamburger, ételrendelés, Miskolc" href="http://falatozz.hu/" target="_blank">Falatozz.hu</a> , a megye legnagyobb ételrendelő portálja, kedvenc éttermeidtől rendelhetsz itt gyorsan, egyszerűen. Ráadásul folyamatosan nyerhetsz is!

A Falatozz.hu , a megye legnagyobb ételrendelő portálja, kedvenc éttermeidtől rendelhetsz itt gyorsan, egyszerűen. Ráadásul folyamatosan nyerhetsz is!

Kéthetente hétfőn felteszünk egy kérdést, ami a Falatozz.hu valamelyik partner éttermével kapcsolatos. Ha jól válaszolsz, részt veszel a sorsoláson, ahol az étterem nagy értékű felajánlása a tét.

A kérdésekre a Falatozz.hu-n találod meg a választ!

 

Eheti nyereményünk a Diablo Pizzéria felajánlásával:

5 db páros menü, aminek a tartalma:

- két 24cm-es bármilyen pizza

- két választható fél literes üdítő

 

A Diablo Pizzéria olaszos ételei egyedi recept alapján, minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. Ha szereted a pizzát, de kipróbálnál már valami újat, akkor ne hagyd ki a több ízben és különféle mártásokkal kapható pizzagolyót, amit Miskolcon egyedül a Diablo Pizzéria étlapjáról rendelhetsz csak meg!

Az étterem állandó akciói*:

- 2 db 24 cm-es pizza rendelése esetén 1 l-es Cola az ajándék

- 2 db 32 cm-es pizzához 1 db 24 cm-es pizza az ajándék

- 2.000.-Ft feletti rendelésnél 1 adag palacsinta az ajándék

*visszavonási érvényes, az akciók nem vonhatók össze

A játék időtartama: 2012.07.16. – 2012.07.29. Sorsolás: 2012.07.30.

Az akcióban nem vehetnek részt a Falatozz.hu – Diston Line Kft. - és partner éttermeinek munkatársai. A nyereményeket a Falatozz.hu-n keresztül kell megrendelni, a felhasználó adatainál a „Megjegyzés” rovatban kell feltüntetni, hogy „BOON nyeremény”. Az étterem a nyertes beazonosítását követően ingyenesen kiviszi a nyereményt. Ha a felajánló étterem a nyertes címére nem szállít ki, a nyereményt személyesen lehet átvenni. A nyereményt hét naptári napon belül rendelheti meg a nyertes, határidőn kívül eső rendelést nem tudunk elfogadni. Amennyiben a kisorsolt nyertes nem tart igényt nyereményére vagy nem rendeli meg a rendelkezésére álló idő alatt, a nyereményét elveszíti.

Címkék#falatozz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!