Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.07.09. 10:55

A leggyorsabb elfogások

<p>Taktaharkány - A leggyorsabb elfogás címére pályázhatnak a Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei. Egy tiszalúci családi ház kerítésén mászott ki éppen a tolvaj, amikor a rendőrök elfogták őt, egy kerékpár tolvajt pedig egy nap alatt sikerült kézre keríteniük.</p>

A napokban az esti járőr szolgálat közben a Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársainak feltűnt egy férfi, aki egy tiszalúci családi ház kerítésén mászott át, és egy fűnyírót akart eltolni. Eltolta, erre akkor jött rá a 39 éves tiszalúci férfi, amikor a rendőröknek nem tudott magyarázatot adni tettére, ezért inkább beismerte, hogy el akarta lopni a szerszámot, amit persze visszakapott a jogos tulajdonosa.

Minden érték fontos!

Egy nap alatt két kerékpárt is elvitt egy még fiatalkorú 17 éves fiatalember. Az egyiket a helyi temetőből, a másikat pedig egy élelmiszer bolt elől. A rendőrségen tett gyors bejelentéseknek köszönhetően a Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei hamar beazonosítottak egy 17 éves helyi fiatalembert, aki beismerte tettét.
A kerékpárokat a tulajdonosok a rendőrségen átvehették.

A napokban történt bűncselekmények során a rendőrség lopás miatt indított eljárást a gyanúsítottakkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!