Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.15. 18:33

Rendőrök versenyeztek Miskolcon

<p>Miskolc - Közlekedési rendőrök éves megyei versenyét&#160;rendezték meg Miskolcon a Kiképző Központban. <DIA alt="Rendőrverseny Miskolcon" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rend__337_rverseny_Miskolcon/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Rendőrverseny Miskolcon" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/zsaruverseny.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A 10 kapitányságról, az Autópálya alosztályról és a Forgalom Ellenörző Alosztályról 51 versenyző mérte össze tudását elméleti (kresz teszt), és ügyességi feladatokban. Autós, motoros és csapat kategóriákban versengtek a mindennapos közlekedést segítő zsaruk. A jó hangulatú, magas színvonalú küzdelem végén az autósoknál a kazincbarcikai Németh Zoltán, motorosoknál a miskolci Budinszki Sándor és a csapatban a Miskolc II-es számú csapata diadalmaskodott. Az országos bajnokságon amit Nyíregyházán rendeznek június 09-11 között, a autós és motoros kategóriák első két helyezettjei, Németh Zoltán, Bene Ferenc, Budinszki Sándor és Béres Gábor képviselik Borsod megyét, egyéniben és csapatban együtt.

Az eredmények:
autós:

1. Németh Zoltán főtörzszászlós Kazincbarcika Rendőrkapitányság
2. Bene Ferenc főtörzszászlós Miskolc Rendőrkapitányság
3. Fedor József törzszászlós Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság

Motoros:

1. Budinszki Sándor törzsörmester Forgalomellenörző Alosztály
2. Béres Gábor törzsörmester Forgalomellenörző Alosztály
3. Révész Péter törzszászlós Forgalomellenörző Alosztály

Csapat:

1. Miskolc II-es
2. Miskolc I-es
3. Kazincbarcika

BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!