Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.29. 19:15

Taktaharkány: tűzcsap miatt vízhiány

<p>Taktaharkány - Miért mosakszik valaki ásványvízzel? Gondolhatnánk: jó dolgában nem tudja, mit tegyen. Nos: taktaharkányi olvasónknak nem volt jobb ötlete, miként mossa le a munka porát, amikor a házba betérvén hiába nyitotta meg a vízcsapot...</p>

Hosszú időn át nem folyt a víz a csapból hétfőn, azaz április 28-án - telefonált szerkesztőségünkbe egy taktaharkányi olvasónk. Elpanaszolta, milyen kellemetlen volt, hogy a kerti munka végeztével nem tudott megmosakodni: ásványvízzel tudta magát némileg megtisztogatni. Elmondása alapján, kérdésére azt válaszolta a vízszolgáltató szakembere, hogy karbantartás miatt volt a vízhiány, amit olvasónk nem tud elfogadni: egy karbantartást tervezni lehet, arról pedig értesíteni kellene előre a lakosságot.

Mi is megkerestük Pesti Gábort, aki elmondta: valóban egy tűzcsap karbantartását tervezték, amelyet elvileg nem is kellett volna megérezniük a település lakóinak. Csakhogy a munkálatok közben olyan meghibásodásra leltek, amely miatt részlegesen víz nélkül maradtak a falu egyes részein, de nem egyszerre. A teljes kiesés sem tartott azonban másfél óránál tovább. Ám emiatt is elénézést kérnek - rajtunk, és majd a helyi televízión keresztül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!