Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.18. 09:52

Motoros tragédia Mezőcsát közelében

<p>Munkagépnek rohant egy motorkerékpáros még csütörtökön este Hajőkeresztúr és Mezőcsát között. A 33 esztendős motoros a becsapódáskor szörnyethalt. A rendőrség csak pénteken délelőtt adott tájékoztatást az esetről.</p>

Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs iroda munkatársa közleményben tudatta: április 17-én este nyolc óra után egy 33 éves motoros Hejőkeresztúr irányából Mezőcsát felé haladt, amikor későn észlelte az előtte, az út jobb oldalán lassan haladó, félig az útpadkára lehúzódó, kivilágított vontatmánnyal ellátott munkagépet. A jármű baloldalának csapódott. Az ütközés következtében a 33 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhalálozott.

Dobi Tamás hozzátette még: Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain április 17-én (csütörtökön)egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!