Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.24. 20:51

Újabb rendőrvonulás a Taktaközben

<p>Taktaszada - Jelentős rendőri erő vonult csütörtökön este Taktaszadára, mert a bejelentő szerint több százan összeverekedtek. A bunyó igaznak bizonyult, de nem volt százas nagyságrendű.</p>

Valójában két, haragban lévő népes család csapott össze Taktaszadán a Dózsa György utcában. Az egyik család tagjai hazáig üldözték a másik család egyik tagját, aki bemenekült a saját portájára. Az üldözők azonban nem álltak meg kerítésénél. Ütlegelték áldozatukat.

űA csetepaté zajára az utcában lakók közül többen a tetthelyre vonultak. A Szerencsi rendőrkapitányság is azonnal reagált a segélyhívásra és egy tucatnyi egyenruhást vezényeltek a helyszínre. A támadók azonban időközben elmenekültek, és Szerencsre vették az irányt, ahol a rendőrök elkapták és előállították őket.

Az elagyabugyált személyt fejsérüléssel kórházba szállították a mentők. Az elsődleges információk szerint azonban a véres látvány ellenére nem túl súlyos a sérülés. A rendőrség csoportos garázdaság miatt indít eljárást az elkövetőkkel szemben. A kihallgatások jelenleg is folynak. Nem zárható ki, hogy őrizetbe is veszik a tetteseket.

A Miskolcról kivezényelt rendőri erők közreműködnek a rend helyreállításában. Megelőző jelleggel járőröznek a faluban.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!