Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.23. 23:50

Villanyoszlopra csavarodott

<p>Miskolc - Nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba azt a sofőrt, aki vasárnap este ütközött egy villanyoszlonak Miskolcon. <dia width="850" height="630" alt="Villanyoszlopra csavarodott 2008.03.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Villanyoszlopra_csavarodott_2008_03_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Villanyoszlopra csavarodott 2008.03.23." /></a></dia></p>

A Soltész-Nagy Kálmán utcán haladt egyenesen a belváros irányába, amikor nem tudni milyen okból, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és fékezés nélkül egy vas világító oszlopnak hajtott.

Az ütközéstől annyira összeroncsolódott az autó, hogy beszorult a vezető. A tűzoltóknak kellett őt kiszabadítani. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy szemből senki sem közlekedett.

A kiérkező mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba a gépjármű vezetőjét. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

  • Motoros gázolt el egy gyalogost Miskolcon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!