Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.14. 09:02

Olvasói levél: De csak VOLT postaláda...

<p>De azt hiszem, hogy jobb lesz, ha én magam viszem el a levelet a címzettnek – az is gyorsabb lesz, hiszen decemberben 4 hét alatt kapta meg a levelemet Pesten a címzett.</p>

Megyek tegnap a Vasgyárban az Ógyár térre, hogy feladjam a levelemet. A gyárkapu mellett volt a postaláda. De csak VOLT. Ott állt két néni is, hogy bedobják a leveleiket, de nem volt hová. A Posta megszüntette a levelesládát. Ahhoz, hogy a levelemet bedobjam, le kellett volna menni az Újgyőri főtérre, hiszen ott van legközelebb posta. De azt hiszem, hogy jobb lesz, ha én magam viszem el a levelet a címzettnek – az is gyorsabb lesz, hiszen decemberben 4 hét alatt kapta meg a levelemet Pesten a címzett. Januárban pedig a Vasgyárban feladott levél 4 napig utazott, míg felért az Avasra. Ez a magyar posta – így kisbetűvel. Azzal ne érveljen nekem senki, hogy kevesebb lett a levél, azért szerelték le a postaládákat. Ugyanis azt a keveset is fel kell adni és el kell szállítani. 72 forintért! Legalább tájékoztathatták volna a lakosokat a postaládák leszereléséről!

Bertalan József
Miskolc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!