Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.12. 08:33

Londonban tárgyalt a pataki polgármester

<p>Az Európai Ügyek Bizottsága delegációjával Londonba látogatott dr. Hörcsik Richárd, Sárospatak polgármestere a közelmúltban, ahol a brit alsó- és felsőház tagjaival valamint a külügyminisztérium munkatársaival tárgyaltak.</p>

Az Európai Ügyek Bizottsága delegációjával Londonba látogatott dr. Hörcsik Richárd, Sárospatak polgármestere a közelmúltban, ahol a brit alsó- és felsőház tagjaival valamint a külügyminisztérium munkatársaival tárgyaltak.
Alkalmat teremtett a látogatás arra is, hogy polgármestereként megbeszélést folytasson a nyári Zempléni Fesztivál terveiben szereplő, a reneszánsz éve kapcsán, a Globe Színház pataki meghívásának anyagi támogatásáról. Czakó Borbála nagykövet asszonyt kérte annak közbenjárásáért, hogy nyáron Sárospatakon a világhíres angol színház előadást tarthasson. Dr. Hörcsik Richárd találkozott Londonban Sárospatak szülöttével, Tárczy Árpáddal (akinek édesapja a református Gimnázium egykori híres tanára volt), aki a magyar diákok angliai tanulmányait támogató, Endres Alapítvány elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!