Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.14. 13:10

Vámos Miklós – videóinterjú a BOON-on

<p>Hogyan készül fel a tévés beszélgetéseire? Igaz, hogy igen alaposan? Olyannyira, hogy ha a megszólaltatott írók unalmasnak ígérkeznek, ön ad a szájukba történeteket?&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Vamos-interju1.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A> &#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Vamos-interju2.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A> &#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Vamos-interju3.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A> &#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Vamos-interju4.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egyebek között a fenti kérdést tettük fel Vámos Miklósnak, aki, mint közismert, nemcsak sikeres író, hanem nagy kérdező (beszélgető)is. Ön hogy tudja: ő az Ab Ovo Kiadó vezetője? Illetve: tulajdonosa? Lehet, hogy rosszul tudja. Vagy csak mi emlékeztünk rosszul?
Bő 10 perces videóinterjúnkat, amit a miskolci Művészetek Házában pár napja megrendezett Vámos-est előtt készítettünk, technikai okok miatt "szétszedtük" négy részre. Jó szórakozást hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!