Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.02. 15:44

Hamis pénz és lopott ékszerek

<p>Taktaharkány - Sikeres napjuk volt november végén a Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársainak. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Büntető törvénykönyv </B></A></p>

A szabadságon lévő tiszalúci körzeti megbízott telefonon értesítette az őrsön tartózkodó kollégáit, hogy egy kapott információ alapján hamisnak látszó tízezressel próbáltak fizetni több helyen, Tiszalúcon. A kiérkező nyomozók előállították a hamis pénzzel fizető egyént, ruházatának átvizsgálás során több hamis tízezres került elő, melyet lefoglaltak a nyomozók. Kis idő múlva elfogták azt a másik, egyébként tiszalúci illetőségű férfit is, akitől a hamis tízezresek származtak. Az ügyben a Taktaharkányi Rendőrőrs folytat nyomozást.

 

Szendrői szálak

 

Az előző ügyben folytatott adatgyűjtés közben a nyomozók a Tiszalúc és Taktaharkány közötti útszakaszon intézkedés alá vontak három gyalogosan haladó férfit, akiktől - a ruházatátvizsgálás során - egy kis csomagban, arany ékszerek kerültek elő. Az elszámoltatás során zavaros válaszokat adtak, és miután előállították őket kiderült, hogy az ékszerek egy Szendrőben történt lakásbetörésből származnak. Az előállított személyeket további intézkedésre átvette az Edelényi Rendőrkapitányság.

SfL

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!