Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.24. 08:26

Perbeszédverseny nyilvánosan

<p>Ha érdekel a jogtudomány, ha vonz a jogi pálya, ha kíváncsi vagy a bűnügyi tudományokra és szeretnél izgalmas vád- és védőbeszédeket hallani, akkor jelentkezz a Miskolci Egyetem nyilvános perbeszédversenyére! <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/perbesz_dversenyek.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/SysRes/Sites/BOON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Perbeszédversenyek</B></A> [.pdf - 95KB]</p>

A bűnügyi tudományok, a büntetőeljárás sajátos világában mártózhatnak meg a Miskolci Egyetem jogászhallgatói – velük persze a tárgyalótermi hangulatra kíváncsi érdeklődők is – a november 28-án 16 órától tartandó perbeszédversenyen, mely minden vonatkozásában életszerű, „éles” helyzetben, különleges körülmények között teszi próbára a hallgatók tudását.

Az első nyilvános

Ez már a nyolcadik, de az első alkalom, hogy nyilvános lesz, azaz az ügyvédi, jogászi pálya iránt érdeklődő középiskolásokat is várják a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara mintatárgyalójába (C2-es épület).

A kar III., IV. és V. éves hallgatóinak perbeszédversenyén a zsűri tagjai az igazságszolgáltatás megyei szervei által delegált tekintélyes szakemberek és az egyetem oktatói lesznek.
Jelentkezni lehet november 26-án délig a [email protected] e-mail címen. Figyelem, a mintatárgyaló befogadóképessége véges, ezért a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!