Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.26. 10:13

Kitüntették a szendrőládi Béres Lászlónét

<p>A napokban volt Gyermeki Jogok Világnapja, az alkalomból Csizmár Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára szakmai díjakat és elismeréseket adott át a Művészetek Palotájában.<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/szureti-mulatsag-szendroladon/cn/boon-news-em_01-20071126-095529"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Nagyszerűen szórakoztak a szépkorúak</B></A> [.pdf - 37KB]<BR /></p>

A gyermek- és ifjúságügy területén, az ezzel foglalkozó intézményekben kiemelkedő szakmai és közszolgálati tevékenységük elismeréséül négyen Magyar Ifjúságért Díjban, hárman Pro Caritate Díjban, öten Pro Familiis Díjban részesültek.

Oklevelet kapott

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Béres Lászlóné, a Szendrőládi Napközi Otthonos Óvoda és Általános Iskola tanítója. Az ismert pedagógust a helyi értékek megőrzése, a környezeti, művészeti és kulturális értékek ápolása területén végzett munkája, továbbá a halmozottan hátrányos tanulók érdekében kifejtett pedagógiai és gyermekvédelmi tevékenysége elismeréseként jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!