Koronavírus

2020.05.06. 15:06

Mindent rendben találtak a püspökladányi református idősotthonban

Mindent rendben találtak az egészségügyi ellenőrzés során a püspökladányi református egyházközség idősotthonában szerdán – tájékoztatta az intézmény vezetője az MTI-t.

Koronavírus - Ellenőrzés a Püspökladányi Református Egyházközség idősotthonában

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Pella Pál lelkipásztor elmondta: a 40 személyes bentlakásos otthonban 37 idős embert gondoznak, a járványhelyzet miatt látogatási és felvételi tilalom van érvényben.

A Hajdúszoboszlói Járási Hivatal ellenõrei (j és b2), mellettük Pella Pál intézményvezetõ (b) és Mányi Rudolfné fõnõvér a püspökladányi idősotthonban | Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Sem a 37 gondozott, sem a 24 dolgozó között nincs fertőzésgyanús, az otthonban fokozottan betartanak minden járványügyi előírást. A védekezéshez megfelelő felszerelésekkel, szájmaszkokkal és fertőtlenítőszerekkel rendelkeznek – közölte az intézményvezető.

Hozzátette: a Magyar Honvédség szakemberei csütörtökön fertőtlenítik a püspökladányi református idősotthont.

Borítókép: A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúszoboszlói Járási Hivatalának ellenőrei (b3 és j) az ellátmányraktárat ellenőrzik a Püspökladányi Református Egyházközség Idősek Otthonában 2020. május 6-án

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában