boon-sportoldal

2012.07.09. 15:39

Magosi Norbert az elmúlt hét végén szenvedett karsérülése miatt két hetet biztosan kihagy

Nem lett jó vége a két cívisvárosi versenyző nemzetközi salakmotoros egyéni magyar bajnokság második, debreceni fordulójában vívott csatájának. Tabaka József és Magosi Norbert a 18. futamban találkozott – a rivális felek a második kör utáni első kanyarban összeütköztek, Magosi bukott, Tabakát pedig a versenybíró kizárta az etapból.

Nem lett jó vége a két cívisvárosi versenyző nemzetközi salakmotoros egyéni magyar bajnokság második, debreceni fordulójában vívott csatájának. Tabaka József és Magosi Norbert a 18. futamban találkozott – a rivális felek a második kör utáni első kanyarban összeütköztek, Magosi bukott, Tabakát pedig a versenybíró kizárta az etapból. A megismételt futamban a bajnoki címvédő Magosi nem tudott rajthoz állni – fájlalta a karját. Mint kiderült, kificamodott a válla, amit az orvosoknak kellett helyretenni. A várható gyógyulási időről a salakos mesélt a Naplónak.

 

A rövidebbet húzta

– Összességében jó kis versenyhétvégén vagyunk túl, bár a nagy meleget nehezen bírtuk – kezdte a debreceni vaspapucsos, aki az esésére is kitért. – Az utolsó futamban buktam, Józsival (Tabaka József – a szerkesztő) összeakadtunk, és én húztam a rövidebbet. Van ilyen, versenybalesetek mindig előfordulhatnak, meg sem fordult a fejemben, hogy ez szándékos lett volna. Az esés következtében kiugrott a vállam, amit a Kenézy Gyula Kórházban tettek helyre. Elég kellemetlen volt, most fel van kötve a karom, és két hétig így is lesz. Jelenleg ennyit tudunk, majd a kényszerpihenő után derül ki, mire számíthatunk, azt mondták, akár még operációra is szükség lehet – tudtuk meg Magosi Norberttől, a Debrecen Speedway SE versenyzőjétől, aki két forduló után a magyar bajnokság második helyén áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!